Кои сме ние

За компанията

M Rent финансира всички сфери на бизнеса: автомобили, строителна техника и механизация, всички видове транспортни средства, селскостопански машини, цялостно обзавеждане на хотели, ресторанти, медицински центрове, SPA и козметични салони, офис оборудване и недвижими имоти.

Със старта на M Broker финансовата група вече предлага цялостната гама от финансови услуги за бизнеса и населението.

Създадена през 2009 година от екип с дългогодишен опит в областта на застрахователните и финансови услуги, търговската марка M Broker е гаранция за качествено и професионално обслужване.

Нашата мисия

Мисията на M Broker е повече от застрахователен брокер, защото нашата амбиция е да излезем от традиционната роля на обикновен посредник, за да се превърнем във Ваш съветник, приятел и застрахователен адвокат, който винаги ще ви помага при избора и ще намира най-креативните решения за всяка ситуация. Можете да бъдете сигурни, че винаги ще ви съветваме за добрата застраховка, за подходящото покритие, ще Ви предлагаме индивидуално структурирани застрахователни програми, но избора ще оставим на Вас. Ние наблюдаваме внимателно пазара, следим тенденциите в развитието му и използваме нашите познания и опит, за да гарантираме, че вашите цели ще бъдат изпълнени. Продуктите, които предлагаме се избират от нас внимателно след подробен анализ на застрахователния пазар и потребностите на всеки клиент, за да гарантират в най-висока степен Вашата сигурност, начин на живот и удобството.

M Застрахователен брокер Ви предлага най-популярните застрахователни продукти на преференциални цени: Гражданска отговорност, Авто каско, Зелена карта, Домашно и индустриално имущество /офиси, търговски обекти и др./, Живот, Злополука, Медицински, Професионални, както и специализирани полици.